Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запоселних за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Један дан професионалне праксе у Регионалном центру

jdndnprks nslУченици првог, другог и трећег разреда Економско-трговинске школе, смер туристичко-хотелијерски техничар и њихови наставници, провели су један дан професионалне праксе у Регионалном центру Смедерево. Том приликом су упознали његову улогу и важност за локални туризам.

Ученици су могли да виде разне просторе за рад као што су велика, мала, конференцијска и информатичка сала, учионице за класичну и радионичку наставу, Научни клуб, као и смештајне капацитете који су намењени учесницима скупова-сви у склопу овог објекта. Након тога, ученици су са наставницима у једној од учионица реализовали практичне вежбе везане за наставну материју. Једна од активности била је и упознавање ученика са електронском пријавом и одјавом гостију, обрачуном и уплатом боравишне таксе преко портала еТуриста.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 186 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији