Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Свечани скуп у организацији Синдиката радника грађевинарства и ИГМ Србије

svcnskp nslУ Регионалном центру Смедерево, 8. августа 2022. године, одржан је свечани скуп у организацији Синдиката радника грађевинарства и ИГМ Србије, а поводом обележавања Дана грађевинара Србије (8. август). Том приликом, уручене су плакете заслужним синдикалним активистима за дугогодишњи предани рад у Синдикату.

О активностима синдиката, социјалном дијалогу, актуелним законима и планираним изменама закона, говорили су Љубисав Орбовић, председник Савеза самосталних синдиката Србије и члан Социјално-економског савета Републике Србије и Зоран Михајловић, секретар Већа Савеза самосталних синдиката Србије.

У склопу спровођења активности на спречавању повреда на раду, одржан је и семинар о примени мера за безбедан и здрав рад, а са инспекцијским надзорима у области радних односа и безбедности и здравља на раду учеснике је упознала Маја Илић, начелница Одељења за студијско-аналитичке послове и надзор Инспектората за рад Републике Србије.

Остали Регионални центри у Србији