Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Састанак са директорима основних и средњих школа

ssrnvjhgds nslУ среду 31. августа 2022. године, са почетком у 10 часова, у Регионалном центру Смедерево одржан је састанак Школске управе Пожаревац и директора основних и средњих школа. Тема састанка је била припрема и организација рада школа у школској 2022/2023. години.

Руководилац школске управе мр Велиша Јоксимовић је на почетку поздравио све присутне директоре, представнике синдиката, саветника-спољног сарадника и директорку РЦ Смедерево и укратко изложио теме о којима ће бити разговора на састанку. Након тога и директорка РЦ Смедерево је поздравила све присутне, а затим су просветни саветници Драгана Костић Милутиновић, Данијел Николић, Драган Грујић и Драшко Грујић уз презентације подсетили на кључне детаље о којима би директори требало да воде рачуна приликом планирања годишњег рада.

Директори су током излагања имали прилику да постављају питања уколико су имали било каквих недоумица, а на крају састанка се разговарало и о технолошким вишковима. Преузимање технолошких вишкова тече без већих проблема након чега се може извршити и укрупњавање норми наставника.

Школска 2022/2023. година ће почети непосредним радом у школи, а недељно ће се пратити епидемиолошка ситуација.

Остали Регионални центри у Србији