Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Анализа стања социјалне заштите у Смедереву

nlzstnjscjlnystt nslДана 6. септембра 2022. године, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево, члановима Савета за социјалну заштиту града Смедерева представљена је Анализа стања социјалне заштите у Граду Смедереву-стање, налази и препоруке.

Анализа је урађена у оквиру активности НАЛАС пројекта Јачање локалних капацитета за спровођење Агенде 2030 и принципима „Не остављај никога иза себе“ које спроводи стална конференција градова и општина-Савез градова и општина (СКГО) у сарадњи са регионалним пројектом, „Социјална права за осетљиве групе“, а које спроводи Deutsche Gesellschaft fur Internatonale Zusammenarbei (GIZ) у име Савезног министарства за економску сарадњу и развој (БМЗ).

Резултати добијене Анализе као и препоруке чиниће полазну основу за израду Стратегије развоја социјалне заштите града Смедерева за период од 2022. до 2024.године.

Остали Регионални центри у Србији