Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Семинар "Развијање комуникацијских вештина наставника, могућности тимског рада и међупредметна сарадња"

rzvjnjkmnkcj nslУ суботу, 17. септембра 2022. године Друштво за српски језик и књижевност за Подунавски округ и Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево започели су јесење семинарске активности обуком "Развијање комуникацијских вештина наставника, могућности тимског рада и међупредметна сарадња".

Упркос суморном и кишовитом времену, мр Милорад Дашић и мср Ненад Гугл, творци и реализатори овог изузетног семинара, потрудили су се да велики број окупљених наставника српског језика и књижевности из основних и средњих школа Смедерева, Смедеревске Паланке и Велике Плане проведе дан у подстицајној радној атмосфери и добром расположењу. Много конкретних примера из праксе, представљених на занимљив начин, живе дискусије, корисни предлози и савети, сараднички однос предавача и учесника резултирали су одличним оценама обуке.

Текст преузет са:
https://www.facebook.com/drustvozasrpskijezikiknjizevnostzapodunavskiokrug/posts/pfbid02GPpAGY4ByUk3sjeZghU6QoRXjrV5YBaKof2DQacGL5uqcE1GRP1m3rCq5CNSHDUYl

Остали Регионални центри у Србији