Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запослених за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Састанак Подружнице стручних сарадника

sstnkpdrzncnvmb nslУ среду, 26.10. 2022. године, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Смедереву, одржан је састанак Подружнице стручних сарадника педагога и психолога у Смедереву.

Састанку је присуствовало 19 педагога и психолога из школа са подручја смедеревске општине. Гост и сарадник на састанку је био Данијел Николић, просветни саветник Министарства просвете, ШУ Пожаревац. Након усвајања записника са претходног састанка, присутне је о Скупштини Педагошког друштва Србије известила је педагог- делегат Гордана Милосављевић.

Посебно је истакнуто да је Подружница стручних сарадника педагога и психолога у Смедереву, ове године добила Захвалницу за допринос у раду Педагошког друштва Србије у периоду од 2019-2022. године. Такође, похваљен је досадашњи рад и ангажовање Тијане Ђокић, председнице Подружнице.

Стручни сарадник у ТТПШ „Деспот Ђурађ“, Марија Милошевић Несторовић је позвала присутне на презентацију реализованог Еразмус+ пројекта у петак 28. 10. 2022. у 13 часова.

Питања из праксе на која је као подршка и у саветодавној улози одговарао просветни саветник отворила су многе значајне теме. Разговарало се о менторском раду, инклузивном образовању, екстерном вредновању школа, појединачним и конкретним ситуацијама, плану транзиције...

Добијени су конкретни и конструктивни одговори, остварена сарадња  која ће се неговати у будућем раду.

Остали Регионални центри у Србији