Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Састанак Подружнице стручних сарадника

sstnkpdrzncdcdd nslУ Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Смедереву, у четвртак 15.12.2022. године, одржан је састанак Подружнице стручних сарадника педагога и психолога.

Марина Станојевић, психолог у ПУ “Наша радост” представила је обуку “На заједничком путу учења”. Размењена су мишљења међу стручним сарадницима који тренутно похађају ову он лајн обуку, а затим је разговарано о транзицији деце са сметњама у развоју и о потребним променама у досадашњој пракси.

Маријана Васиљевић, психолог у ОШ “Бранислав Нушић” и спољни сарадник за питања насиља, представила је стручним сарадницима промене и нове прописе, протоколе и препоручила је корисне материјале за рад са децом и родитељима.

Марија Милошевић Несторовић, педагог у ТТПШ “Деспот Ђурађ” је представила начин аплицирања за пројекте  Еразмус+ из чега се изродила идеја да се истраживачки тим подружнице ове године преусмери на писање пројекта за који ће подршку тражити од Педагошког друштва Србије.

Договорено је да изабрани семинар буде реализован у првој половини фебруара 2023. године.

Тијана Ђокић је позвала чланове да приступе Педагошком друштву и узму учешће на наредним Сусретима педагога који ће се одржати 22. маја 2023.године на Филозофском факултету у Београду.

Састанак је био конструктиван и користан.

Остали Регионални центри у Србији