Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Седница Скупштине Фудбалског савеза региона Западне Србије

svrgnsdnc nslСмедерево је у петак 24. марта 2023. год. било домаћин прве редовне Скупштине Фудбалског савеза региона Западне Србије. На седници су утврђене смернице за даље деловање и изабрани нови носиоци функција у више тела овог савеза.

Седница је одржана у великој сали Регионалног центра Смедерево, а председавајући је био Небојша Живановић, председник ФС региона Западне Србије.

Поред генералног секретара ФС Србије Јована Шурбатовића, Скупштини су присуствовали и градоначелник Смедерева Јован Беч, представници регионалних савеза Војводине и Београда, Источног региона Драгомир Лазовић и члан ИО ФСС Влада Гашић.

– Имамо два приоритета; регуларност по сваку цену и побољшање инфраструктуре. Бројни су изазови, али у договору са ФСС, као кровном организацијом, треба да уђемо у бескомпромисну борбу против нерегуларности. Савез ће подржати сваку идеју и сваки инфраструктурни пројекат и то не само кроз помоћ, него као суинвевестирање – казао је окупљенима између осталог Шурбатовић.

Дневни ред је имао десет тачака, али су га делегати експедитивно реализовали, у трајању од полувремена једне фудбалске утакмице, а након седнице Скупштине одржан је и састанак Извршног одбора, на коме је донето неколико одлука из редовних делатности.

Делови текста преузети/ коришћени из:
https://www.podunavlje.info/dir/2023/03/25/sednica-skupstine-fudbalskog-saveza-regiona-zapadne-srbije/

Остали Регионални центри у Србији