Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Актив директора школа и представника Школске управе

ktvdrktrjn nslАктив директора основних и средњих школа Смедерева и представника Школске управе Данијела Николића, одржан је 5. јуна у Регионалном центру Смедерево. Основна тема овог састанка је разматрање начина организације рада школа у складу са Одлуком Владе Републике Србије да се друго полугодиште школске 2022/2023. године за ученике основних и средњих школа, у делу који се односи на редовну наставу завршава у уторак 6. јуна 2023. године и које активности и на који начин школе треба да спроводе до 20. јуна.

Редовна настава се завршава 6. јуна али по обавештењу Министарства просвете све активности предвиђене календарима образовно-васпитног рада за основне и средње школе могу се остваривати и даље како је утврђено.

Остали Регионални центри у Србији