Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Хуманитарна промоција књиге "Ти си та"

tst nslНа захтев аутора и удружења „Жена уз жену“ 9. јуна 2023. године у просторији Регионалног центра Смедерево одржана је презентација књиге „Ти си Та“ аутора Ане Дорник која је једна од жена која је оболела од карцинома дојке. Ана је једна од оснивача удружења за едукацију, превенцију и подршку оболелих  од карцинома дојке и добитница награде за животно дело и изузетан допринос у борби са раком дојке за 2022. годину.

Књига је препозната као психолошка подршка девојкама и женама које се лече од карцинома дојке и до сада је донирана многим клиникама, болницама и домовима здравља широм Србије и региона.

Овом приликом одржан је едукативни панел са изабраним лекаром из Смедерева и веома емотивно мотивационо предавање, а део откупљеног тиража у Смедереву биће дониран Општој болници “Свети Лука“ у Смедереву.

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево прикључио се хуманитарној акцији и за наведене намене обезбедио је простор за овај догађај.

Остали Регионални центри у Србији