Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Семинар: Насиље у школама, одговорност ученика и јавне набавке на које се закон не примењује

nslsklm nslФирма „Профи Систем“ пуних 20 година се бави израдом електронских и штампаних специјализованих стручних издања, пре свега из области права за квалитетну примену и праћење законске регулативе. У сарадњи са Регионалним центром Смедерево "Профи систем" је организовао и реализовао семинар намењен директорима и секретарима образовних установа у петак 02. 11. 2023. године у просторијама Центра.

Акценат је био на различитим практичним проблемима и дилемама у вези насиља, дискриминације, злостављања и занемаривања, као и одговорности ученика, те анализа одредаба у вези права и обавеза у погледу набавки на које се Закон о јавним набавкама не примењује.

Теме су биле веома актуелне: 1. Набавке у установама образовања на које се закон не примењује; 2. Превенција и заштита од дискриминације, насиља, злостављања и занемаривања и вређање угледа, части и достојанства личности; 3. Одговорност ученика у установама образовања и васпитања са посебним освртом на предложене измене закона у погледу васпитно-дисциплинског поступка и мера односно васпитно-дисциплинских мера.

Остали Регионални центри у Србији