Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Презентација "Образовног софтвера"

przntcjsftvr nslУ просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, у среду 28. фебруара 2024. године, одржана је презентација "Образовног софтвера" као средства за подршку одељенским старешинама, директорима, стручним службама и секретарима основних и средњих школа. Софтвер, који су представили Роберт Џунић и Александар Милошевић испред "Едусофта" из Ниша, обухвата програм реализације и евиденције појачаног васпитног рада, васпитних, васпитно-дисциплинских мера, васпитно-дисциплинског поступка и друштвено-корисног рада. Како су Џунић и Милошевић истакли, овај програм је помоћно средство у школама који обезбеђује поступност и законитост поступања у ситуацијама повреда обавеза и забрана, као и свих ситуација које се могу категорисати као дискриминација, насиље, злостављање или занемаривање. Програм је направљен по моделу акредитованог програма "Превентивна улога појачаног васпитног рада и његова повезаност са васпитним и васпитно-дисциплинским мерама".

Презентацији програма присуствовало је преко двадесет директора, помоћника директора и стручних сарадника из десет основних и средњих школа са територије Града Смедерева.

Остали Регионални центри у Србији