Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Састанак локалног тима-пројекат „Партнерство за праведно квалитетно образовање"

lklntmsstnkpr nslУ четвртак, 25. априла 2024. године у Регионалном центру Смедерево, одржан је састанак локалног тима. Састанак је био посвећен упису ученика у први разред и планирању наредних активности. Учествовали су представници предшколске установе „Наша радост", Центра за социјални рад, Градске управе Града Смедерева, Школске управе Пожаревац и основних школа „Јован Јовановић Змај", „Димитрије Давидовић" и „Др Јован Цвијић".

Састанак је реализован у оквиру пројекта „Партнерство за праведно квалитетно образовање" који реализује ЦИП-Центар за интерактивну педагогију, у сарадњи са Дечијом фондацијом Песталоци, уз подршку Министарства просвете.

Остали Регионални центри у Србији