Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Математички квиз

mtmtckkvzn nslМатематички квиз за ученике средњих школа, девети по реду, одржан је 26. априла 2024. године у Регионалном центру Смедерево.

Учествовале су екипе шест школа: Гимназије, Техничке школе, Економско-трговинске школе, ТТПШ „Деспот Ђурађ”, Медицинско-фармацеутске школе из Смедерева, а гостовала је и екипа Средње школе „Жикица Дамњановић” из Смедеревске Паланке.

Победник је Гимназија Смедерево. И ове године постојао је наградни задатак за публику и најбоље га је урадио Зоран Дамњановић, професор Гимназије.

Тим одговоран за квиз чине: Јелена Богдановић (Гимназија), Весна Пољарац (Техничка школа), Сања Јоловић (Медицинско-фармацеутска школа) Радосав Пантић (ТТПШ "Деспот Ђурађ") и Тамара Ђаковић (ОШ "Димитрије Давидовић").

Остали Регионални центри у Србији