Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

ОСМА СЕДНИЦА ПАРЛАМЕНТА ПРИВРЕДНИКА РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ БРАНИЧЕВСКОГ И ПОДУНАВСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

prlmntbrncvsk nslДана 25.04.2024 у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, одржана је VIII седница Парламента привредника Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа. Седницом је председавао господин Дејан Ристић.

Поред чланова парламента седници су присуствовали и Нермина Љубовић, ПКС, директорка директората за Парламенте привредника, Тамара Броћић, пројекат менаџер у Responsible Business Hub Привредне коморе Србије, Ива Вуксановић, виша саветница Центра за програме подршке привреди и ММСПД ПКС.

Након усвојеног дневног реда и записника са седме седнице Парламента привредника Предраг Адамовић, стручни сарадник за пројекте, представио је привредна кретања на територији РПК Браничевког и Подунавског управног округа за 2023. Јасна Јовановић, в.д. директора је представила извештај о раду РПК Браничевског и Подунавског управног округа за 2023. годину. Тамара Броћић је представила Responsible Business Hub и услуге сервисног центра за компаније у ланцима снабдевања. Ива Вуксановић је представила услуге менторске подршке за управљање ризицима у пословању.

Након излагања свих представника, привредници су активно учествовали у дискусији и искористили прилику за добијање релевантних информација.

Текст преузет са:
https://pozarevac.pks.rs/vesti/osma-sednica-parlamenta-privrednika-regionalne-privredne-komore-branicevskog-i-podunavskog-upravnog-okruga-9936

Остали Регионални центри у Србији