Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Пројекат „Партнерство за праведно квалитетно образовање"

prtnrstvzv nslУ Регионалном центру Смедерево, 16. маја 2024. године, одржан је састанак са стручним сарадницима, наставницима и педагошким асистентима који пружају додатну подршку у учењу деци у школама „Паја Јовановић" из Вршца, „Јован Јовановић Змај" из Смедерева, „Бошко Палковљевић Пинки" из Батајнице, „Милић Ракић Мирко" из Прокупља, „Свети Сава" из Пожаревца и „Вук Караџић" из Шапца. На састанку су размењена искуства, дискутовано је о коришћењу дигиталних технологија са децом и потребној подршци за даљи рад.

Додатна подршка деци у учењу се пружа у оквиру пројекта „Партнерство за праведно квалитетно образовање" који реализује ЦИП – Центар за интерактивну педагогију у сарадњи са Дечијом фондацијом Песталоци, уз подршку Министарства просвете.

Остали Регионални центри у Србији