Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Четврти регионални састанак Мреже подршке инклузивном образовању - ШУ Пожаревац

Данас је у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Смедереву одржан четврти Регионални састанак Мреже подршке инклузивном образовању. Састанак је одржан у сарадњи са ШУ Пожаревац и Регионалним центром Смедерево, а уз финансијску подршку Kultur Kontakt организације, Аустрија.
Састанак су отвориле и водиле Весна Милетић, просветна саветница и координаторка за инклузивно образовање у ШУ Пожаревац и Милена Васић, регионална координаторка Мреже подршке инклузивном образовању. Учесници састанка били су чланови и сарадници регионалне Мреже, просветни саветници ШУ Пожаревац и дефектолози, као и представници школа које у свом саставу имају и одељења за децу са сметњама у развоју и инвалидитетом.
У првом, пленарном делу састанка просветна саветница Весна Милетић направила је осврт на нове законске прописе и место и улогу инклузивног образовања у њима, док је Милена Васић представила пример добре праксе укључивања ученика одељења за децу са сметњама у развоју у активности са ученицима редовних одељења. У дискусији која је уследила, учесници су се посебно интересовали за законске одреднице које се тичу измене наставног плана за ученике који раде по ИОП-у, одлагање поласка у први разред, примену ИОП-а, вођење евиденције.
У другом делу, одржан је састанак чланова и сарадника регионалне Мреже подршке инклузивном образовању, који су разговарали о приоритетима рада Мреже у наредном периоду, давали предлоге за акциони план рада и размењивали дилеме, питања, потребе из школа са територије општине из које долазе. Акценат је стављен на развијање посредничке улоге сарадника између школа и наставника с једне стране и Мреже подршке инклузивном образовању с друге стране.

Слике са састанка

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

ЦЕНОВНИК УСЛУГА РЦ СМЕДЕРЕВО

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 33 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији