Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Потписивање меморандума о сарадњи Гете института и Мреже РЦ и ЦСУ Србије

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Чачак уз сарадњу Школске управе и директора васпитно-образовних установа Моравичког округа, организује важно збивање назива Новембарски дани просветних радника. Манифестација траје месец дана и садржи велики број предавања, семинара, излагања еминентних стручњака, најаве актуелних пројеката РЦ-а, одабир најбољих ликовних и литерарних радова на већ расписаним конкурсима, најбољих фотографија са фото-конкурса, одабир најбољих угледних часова, као и најаву Међународне конференције која ће бити одржана 30. новембра и 1. децембра.
На самом почетку свечаности потписан је меморандум о сарадњи између Гете института и Мреже РЦ и ЦСУ Србије. У име Института, Меморандум је потписао г. Helmut Frielinghaus, заменик директора, а у име Мреже мр Боривоје Јаношевић, директор РЦ Смедерево.
Овом приликом потписан је и Меморандум о сарадњи Гете института и РЦ Чачак. У име РЦ Чачак, Меморандум је потписала гђа Горица Станојевић, директор Центра.
Свечаној седници уприличеној овим поводом присуствовали су, поред чланова Актива директора васпитно-образовних установа Моравичког округа, и Љубиша Антонијевић, помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије са сарадницима, градоначелник града Чачка, председници општина Ивањица, Лучани и Горњи Милановац, директори регионалних центара и центара за стручно усавршавање Србије, председница Удружења стручних сарадника предшколских установа Србије и многи други гости.

Слике

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

ЦЕНОВНИК УСЛУГА РЦ СМЕДЕРЕВО

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 90 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији