Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Три године од почетка рада Регионалног центра Смедерево

На данашњи дан, тачно пре три године отворен је

 Поклон

Један од најоригиналнијих поклона добили смо од колегинице и сараднице Миљане Кравић и то у виду песме посвећене Центру.

Погледајте...

и почео са радом Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево. Не толико дуг "стаж", али довољан за констатацију да смо на правом путу, наравно по речима наших корисника, да испунимо оно што нам је као својеврсни циљ зацртано тог  25. новембра 2010.: "Верујем да ће простор у коме се налазимо бити место окупљања свих просветних радника са простора Школске управе Пожаревац, дакле Подунавског и Браничевског округа, да ће у њему стално усавршавати своја знања и своју праксу прилагођавати потребама времена. Ово је једноставно захтев који се пред нас поставља на путу европских интеграција и ми ћемо на том путу истрајати."
Ово су биле речи са отварања директора Центра, који се и данас обратио гостима и након што им се захвалио на доласку, констатовао да се Центар из дана у дан све више развија, окупљајући велики број просветних али и радника других професија, те заиста оправдава име центра за стручно усавршавање. Такође, захвалио се комплетној Градској управи и градоначелници др Јасни Аврамовић као и Швајцарској агенцији за развој и сарадњу на помоћи у изградњи смештајних капацитета у оквиру Регионалног центра, који у многоме доприносе још квалитетнијем раду свих наших корисника.
Осим обележавања годишњице данас смо у просторијама Центра отворили и изложбу ликовних радова нашег суграђанина Бранка Пешића. У приземљу "Монопола" и холу нашег Центра  изложено је више од 40 радова овог уметника које смо на поклон добили од породице г. Пешића, што је, како су нам рекли његови најближи и била његова жеља.
Захваљујемо свима који су данас били наши гости и који су нам пожелели да још дуго и квалитетно радимо, а онима који су оправдано изостали поручујемо да ћемо им сачувати по парче торте.

Слике

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

ЦЕНОВНИК УСЛУГА РЦ СМЕДЕРЕВО

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 81 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији