Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Пројекат „Оснаживање представника Индустријског синдиката за деловање у мрежи практичне политике“

У организацији Индустријског синдиката Србије, а уз финансијску подршку швајцарске организације “Solidar Suisse” у протекла три дана је у нашем Центру одржан семинар, део обуке у оквиру пројекта „Оснаживање представника Индустријског синдиката  за деловање у мрежи практичне политике“. Предавачи из Београдске отворене школе, Мирко Поповић и Владимир М. Павловић одржали су обуку за писање предлога практичне политике за представнике синдиката из Београда, Јагодине, Суботице, Бора, Ужица, Мајданпека, Смедерева, Чачка, Јагодине, Врања, Ниша, Смедеревске Паланке и Крагујевца. Одлична сарадња нашег Центра и Индустријског синдиката Србије наставља се следећим кругом обуке.
Занимљиво је истаћи да је току трајања обуке наш Центар посетио амбасадор Швајцарске који није пропустио прилику да посети семинар и у непосредном разговору са учесницима ближе се упозна са темом и циљевима пројекта који, подсетимо, финансира швајцарска организација “Solidar Suisse”.

Слике

Остали Регионални центри у Србији