Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Регионални центар Смедерево на Сајму књига 2014.

sajam-2014И ове године се у оквиру Сајма књига, као посебна манифестација организује Сајам образовања „Звонце“, чији је циљ промовисање процеса едукације, њених начела и резултата, а у светлу постојања перманентног учења, као начина за вечиту борбу са незнањем.
Други пут од свог оснивања Мрежа РЦ и ЦСУ Србије има свој штанд, на коме ће се у току трајања Сајма представити свих дванаест центара Србије. Данашњи дан био је посвећен представљању Регионалног Центра Смедерево. Била је то прилика да се посетиоци и излагачи на Сајму, који су потенцијални партнери и корисници капацитета РЦ Смедерево, из прве руке упознају са свиме што им се нуди у нашем простору, било у радном, било у смештајном делу нашег Центра.
Пријатни тренуци, познанство са многима и остваривање пословних контаката обележили су целодневну презентацију нашег Центра преносећи на наше особље делић сајамске атмосфере, обојене љубављу према књизи и учењу.

Слике

Остали Регионални центри у Србији