Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Презентација Истраживачке станице Петница

petnicaУ организацији Rotary клуба Смедерево, данас је у просторијама нашег Центра одржана презентација Истраживачке станице Петница. Присутни ученици, професори и директори смедеревских и пожаревачких школа, имали су ту част и задовољство да ближе информације о овој организацији чују од господина Вигора Мајића, директора Истраживачке станице Петница. Господин Мајић је у краткој презентацији подсетио да је ИС Петница самостална организацијана која се бави развојем научне културе, научне писмености и образовања.
 
Да су њене активности усмерене пре свега на ученике средњих школа и студенте, као и на обуку наставника у новим техникама, методама и садржајима у области науке и технологије. Такође је истакао да програми ИС Петница обухватају широк спектар области и дисциплина у оквиру природних, друштвених и техничких наука.
Након формалног дела и упознавања присутних са могућностима које пружа ИС Петница, учесници данашњег скупа имали су прилику да са директором ИС Петница размене своја професионална искуства.

Слике

Остали Регионални центри у Србији