Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Презентација Интерактивног Буквара и Математике

zavod-za-udzbenikeУ организацији Завода за уџбенике и Coprix Mediа данас је у великој сали нашег Центра одржана промоција међународно награђиваног "Интерактивног Буквара и Математике". Циљ презентације, коју је учесницима представио Владимир Копрић, био је упознавање са иновативним софтвером и размена мишљења и искустава о примерима добре и лоше праксе увођења нових технологија у образовање. По речима Весне Пајевић, стручног сарадника редакције Завода за Уџбенике, све сугестије учесника допринеће бољој надоградњи садржаја програма и унапредити квалитет основног образовања у Републици Србији, пошто је сам пројекат платформа вишегодишњег развојног карактера.
Више информација о пројекту можете наћи на интернет странама Завода за уџбенике (www.zavod.co.rs) и Coprix Mediа (www.coprix.net)

СЛИКЕ СА ДАНАШЊЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

Остали Регионални центри у Србији