Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Скупштина "Мреже РЦ и ЦСУ Србије" - 22. и 23.12.2014.

skupstina-mrezeРегионални центар Смедерево је у протекла два дана био домаћин свим центрима из Србије на другој редовној седници Скупштине "Мреже РЦ и ЦСУ Србије". На почетку првог радног дана присутнима се обратио домаћин Боривоје Јаношевић, директор РЦ Смедерево поздравивши све присутне учеснике, директоре и стручне сараднике регионалних центара, односно центара за стручно усавршавање. У првом делу, седници је присуствовала Лидиа Вујичић, шеф Канцеларије СДЦ-а у Београду, која је истакла задовољство успешним радом Мреже, од оснивања, па до данас.
Након поздравних речи, Горан Стојићевић, председник "Мреже РЦ и ЦСу Србије" упознао је присутне са дневним редом, на коме су се нашли извештај о раду у протеклом периоду, финансијски извештај, као и предлог плана рада за 2015.
  
   Други део седнице, на коме су у раду учествовали директори средњих стручних школа из Београда, Крагујевца и Чачка донео је разговор о сарадњи "Мреже РЦ и ЦСУ Србије" са зеједницама средњих стручних школа као и о организацији конференције, средином јуна, у вези са стручним усавршавањем у протеклих десет година. Гости учесници били су Милибор Саковић, директор Прве економске школе у Београду и председник УО "Заједнице економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа", Владан Ницовић, директор Економске школе у Чачку и председник Скупштине "Заједнице економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа", Иван Ружичић, директор Гимназије у Чачку и председник УО "Друштва директора школа Србије", Љубица Башић, члан УО "Заједнице економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа" и Синиша Којић, директор Политехничке школе у Крагујевцу и председник "Заједнице машинских школа Србије".
 
   Други дан скупштине био је посвећен састанку са Наташом Николић Гајић, председником УО Савеза учитеља Републике Србије и будућој, тешњој сарадњи Савеза и Мреже у свим областима стручног усавршавања. Завршни део Скупштине директори центара искористили су за договор о плановима рада Мреже у наредном периоду.
 

Слике

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

ЦЕНОВНИК УСЛУГА РЦ СМЕДЕРЕВО

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 135 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији