Регионални центар Смедерево

Serbian English

Семинар „Како формативно оцењивати уз помоћ исхода и дигиталне свеске?“

dgtlnsvsk nslРегионални центар Смедерево у сарадњи са Педагошким друштвом Србије организовао је семинар „Како формативно оцењивати уз помоћ исхода и дигиталне свеске?“ (кат. бр. 573). Семинар је реализован у суботу 25. 11. 2023. године, у Регионалном центру Смедерево.

Прочитајте целу вест

Конзуларни дан у Смедереву

knzlrndn nslУдружење Словенаца "Мартин Крпан" Смедерево организовало је Конзуларни дан са госпођом Кристином Клинер, конзулком из Амбасаде Републике Словеније.

Прочитајте целу вест

Трибина „Интеграција и имплементација генеративне вештачке интелигенције (ВИ) у процес образовања“

ntgrcjntlgnjc nslПоводом Светског дана науке - 10. новембра, Регионални Центар запрофесионални развој запослених у образовању Смедерево организовао је трибину: „Интеграција и имплементација генеративне вештачке интелигенције (ВИ) у процес образовања“.

Прочитајте целу вест

Седница УО Пословног удружења "Топлане Србије"

prvndbrrdrsrv nslУ петак 17. новембра 2023. године, у Регионалном центру Смедерево одржана је 5. седница Управног одбора Пословног удружења „Топлане Србије“. Разговарано је о тренутном стању у топланама и актуелној енергетској ситуацији у Србији пред наступајућу зиму. Донете су одлуке о измени Статута о утврђивању износа чланарине за чланове и о пријему нових чланова у Пословно удружење „Топлане Србије“. Поред чланова Управног одбора (представници 15 градова) састанку су присуствовали и представници Министарства рударства и енергетике.

Прочитајте целу вест

Семинар „Моћ даровитих ученика – корак даље“

mcdrfvthcnk nslУ Регионалном центру Смедерево, за потребе реализације планова стручног усавршавања чланова Друштва учитеља општине Смедерево (ДУОС) 04.11.2023.године, реализован је семинар: „Моћ даровитих ученика – корак даље“. Програм се налази на листи од јавног интереса које решењем одобрава министар, а организован је уз подршку Министарства просвете, у сарадњи са Савезом учитеља Републике Србије. Теме које су разматране односиле су се на рано откривање даровитих ученика, израда ИОП-а 3, специфичности рада са даровитим ученицима.

Прочитајте целу вест

Остали Регионални центри у Србији