Регионални центар Смедерево

Serbian English

Чланци

ОСМА СЕДНИЦА ПАРЛАМЕНТА ПРИВРЕДНИКА РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ БРАНИЧЕВСКОГ И ПОДУНАВСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

prlmntbrncvsk nslДана 25.04.2024 у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, одржана је VIII седница Парламента привредника Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа. Седницом је председавао господин Дејан Ристић.

Поред чланова парламента седници су присуствовали и Нермина Љубовић, ПКС, директорка директората за Парламенте привредника, Тамара Броћић, пројекат менаџер у Responsible Business Hub Привредне коморе Србије, Ива Вуксановић, виша саветница Центра за програме подршке привреди и ММСПД ПКС.

Након усвојеног дневног реда и записника са седме седнице Парламента привредника Предраг Адамовић, стручни сарадник за пројекте, представио је привредна кретања на територији РПК Браничевког и Подунавског управног округа за 2023. Јасна Јовановић, в.д. директора је представила извештај о раду РПК Браничевског и Подунавског управног округа за 2023. годину. Тамара Броћић је представила Responsible Business Hub и услуге сервисног центра за компаније у ланцима снабдевања. Ива Вуксановић је представила услуге менторске подршке за управљање ризицима у пословању.

Након излагања свих представника, привредници су активно учествовали у дискусији и искористили прилику за добијање релевантних информација.

Текст преузет са:
https://pozarevac.pks.rs/vesti/osma-sednica-parlamenta-privrednika-regionalne-privredne-komore-branicevskog-i-podunavskog-upravnog-okruga-9936

Остали Регионални центри у Србији