Регионални центар Смедерево

Serbian English

 

 

 

Тренинг за тренере - менторска обука 29.06. - 01.07.2012.

Протекла три дана, Регионални центар Смедерево био је центар обуке будућих тренера на пројекту "Професионална оријентација на преласку у средњу школу". Због ширења мреже тренера за реализацију програма професионалне оријентације у новим градовима у Србији и ради јачања капацитета локалне заједнице за спровођење програма дошло је до потребе за већим бројем тренера, те ће обукама у току јуна, одабрани учесници стећи знање потребо за даљу улогу ментора у оквиру Пројекта.
Као што је на почетку напоменуто, у три дана обуке имали смо прилику да угостимо будуће менторе из целе Србије, од Врања и Власотинца, преко Лесковца, Ниша, Пирота, Лознице, Чачка, Ужица, Шапца, Крагујевца, Крушевца, Краљева, Јагодине, Ваљева, Бора, до Зрењанина, Руме, Новог Сада, Панчева, Кикинде, Суботице и Кањиже.
Учесници, њих 43, подељени у две групе, радили су по посебном програму предвиђеном за тренере а обуке су водиле Валентина Ранчић, Слађана Голубовић и Валерија Живковић.
Такође, имали смо ту част да у данима обуке угостимо и Марију Радовановић, вишег пројектног менаџера у оквиру GIZ BOSS пројекта, са којом смо разговарали о већ реализованим али и о будућим активностима у којима би заједно били укључени GIZ и Регионални центар Смедерево. Током разговора, г-ђа Радовановић изнела је низ похвала на рачун сарадње са Регионалним центром и изразила задовољство наставком сарадње.
" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">      

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

Остали Регионални центри у Србији