Регионални центар Смедерево

Serbian English

Реализација пројекта „Водич у прошлост Смедерева“ у оквиру Годишњег програма Научног клуба Смедерево 2023/2024, подржаног од стране Центра за промоцију науке Београд.

vdcprslstsmdrv nslУченици четвртог разреда ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Вранову, њихова учитељица Лидија Денковић, педагог Тијана Ђокић и директорка школе Наташа Голубовић реализовали су другу активност у оквиру пројекта Водич у прошлост Смедерева под називом "Музеј као благо". Ова активност проширена је посетом вили Златни брег те је тако употпуњен садржај за двадесет петоро ученика и ученица. Реализација је спроведена 15.5.2024.године уз подршку пар мајки ученика.

Прочитајте целу вест

Реализација пројекта “ДИМИТРИЈЕ И АКИБА БЕН “ у оквиру Годишњег програма Научног клуба Смедерево 2023/2024, подржаног од стране Центра за промоцију науке Београд

trcrdnbnkbnmj nslТрећа радионица у оквиру пројекта“Димитрије и Акиба Бен“, „Смедерево, наше драго место, Доситеј и Нушић помињу те често!“ одржана је у понедељак, 13.05.2024.године.

Прочитајте целу вест

Реализација пројекта „Водич у прошлост Смедерева“ у оквиру Годишњег програма Научног клуба Смедерево 2023/2024, подржаног од стране Центра за промоцију науке Београд

prvrdncmrt nslПрва радионица пројекта „Водич у прошлост Смедерева“ аутора Тијане Ђокић, Лидије Денковић, и Наташе Голубовић, у оквиру Годишњег програма Научног клуба Смедерево 2023/2024, реализована је 18.03.2024.године. године, у ОШ “Доситеј Обрадовић“ Враново,  у виду тематског дана.

Прочитајте целу вест

Друга радионица пројекта “ДИМИТРИЈЕ И АКИБА БЕН“

dmtrjkbbn nslРеализација пројекта “ДИМИТРИЈЕ И АКИБА БЕН “ у оквиру Годишњег програма Научног клуба Смедерево 2023/2024, подржаног од стране Центра за промоцију науке Београд.

Прочитајте целу вест

Реализација пројекта “ДИМИТРИЈЕ И АКИБА БЕН“ у оквиру Годишњег програма Научног клуба Смедерево 2023/2024, подржаног од стране Центра за промоцију науке Београд

prvrdndstj nslПрва радионица пројекта “ДИМИТРИЈЕ И АКИБА БЕН“ под називом „Доситеју у походе“, аутора Тијане Ђокић, Маријане Васиљевић и Наташе Голубовић, у оквиру Годишњег програма Научног клуба Смедерево 2023/2024, реализована је 29. 02. 2024. године, у ОШ “Доситеј Обрадовић“ Враново.

Прочитајте целу вест

Остали Регионални центри у Србији