Регионални центар Смедерево

Serbian English

Математички коучинг - ЦПН пројекат - V радионица

matematicki koucing V radionicaПета, завршна радионица пројектa „Математички коучинг“ подржанoг од стране Центра за промоцију науке на Јавном позиву за финансијску подршку пројектима промоције и популаризације науке у 2016. години, а уз помоћ Научног клуба Смедерево и Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево одржана је данас у Научном клубу Смедерево. На радионици која је носила назив „Питагорина теорема" ученици су имали прилику да се упознају са различитим начинима доказивање Питагорине теореме. Такође, присутним ученицима и наставницима приказан је рад „Питагорино благо“ награђен трећом наградом на конкурсу Министарства трговине, турзима и телекомуникација Републике Србије, „Дигитални час“.
Како је ово била последња радионица Пројекта, приказани су резултати претходних радионица и радови ученика, а такође су додељене дипломе ученицима и наставницима који су активно учествовали на претходним радионицама.
У име Научног клуба Смедерево, захваљујемо се Мирјани Кокерић, аутору и реализатору Пројекта, на сјајном вођењу, те фантастичним темама које су биле обрађиване на радионицама Пројекта.

Слике

Остали Регионални центри у Србији