Регионални центар Смедерево

Serbian English

Информишите се о најављеним семинарима који ће се одржати у нашем Центру. Сва питања у вези са семинарима можете поставити путем електронске поште office@rcsmed.edu.rs или путем форме "коментари" на сајту.

Уколико није другачије наведено, за сваки од најављених семинара се можете пријавити факсом или слањем пријавног обрасца кога можете преузети ОДАВДЕ, на број 026 / 619 - 906.

 


 

Семинар “Алтернативни погон моторних возила”

 Семинар “Алтернативни погон моторних возила”

Од 28.05.2022 10:00 до 28.05.2022 18:00

Категорије: Семинари

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево организује семинар “Алтернативни погон моторних возила” (каталошки број програма 896). Семинар је планиран за реализацију 28. маја 2022. године у 10 сати у просторијама Регионалног центра Смедерево (Горанска бб, зграда “Монопол” 2. спрат)

Реализатори:
Слободан Продановић, дипломирани инжењер машинствa, Удружење за стручно усавршавање одраслих ЕДУТЕХ; Драган Рајковић, дипломирани инжењер машинства; Ласло Веребељи, дипломирани инжењер машинства, Средња школа Лукијан Мушицки, Темерин; Љиља Давидов, инжењер електротехнике, Средња техничка школа Сомбор

Област:
стручни предмети у средњем стручном образовању

Компетенција:
компетенције за уже стручну област

Приоритетна област:
Унапређивање компетенција наставника у области планирања и реализације наставе оријентисане на исходе (подизање нивоа методичких знања релевантних за циљеве и исходе предмета/области)

Општи циљеви:
Упознавање наставника стручних предмета машинске струке са техничким решењима из области аутомобилске индустрије која обзиром на брзи развој технике нису обухваћена наставним планом а која су присутна у пракси и са којима се ученици стално срећу

Специфични циљеви:
Упознавање полазника семинара са савременим техничким решењима у области аутоиндустрије која на моторним возилима користе обновљиве изворе енергије и хибридни поогон као потпуни или делимичну замену за фосилна горива. чиме се попуњава празнина између наставног програма и савремене праксе и јача стручни капацитет наставника

Циљна група:
Наставник стручних предмета – средња стручна школа

Теме програма:
1. дан Алтернативни погон возила Биодизел Биоетанол Хибридни погон возила

Број учесника: 25
Трајање програма: 1 дан 8 бодова

Цена:
1.900,00 динара по полазнику (послужење за време обуке, штампање сертификата, хонорар за реализаторе)

Текући рачун Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска ББ, 11300 Смедерево:
840-31276845-21

Обавезан је и позив на број (одобрење) –правна лица уписују број предрачуна а физичка лица каталошки број семинара.

Информације на телефон: 026/619-906, 060/6831904
Контакт особа: Наташа Максовић
Пријављивање за семинар до среде 25. 05. 2022. године:
Образац за пријаву можете преузети са линка: https://www.rcsmed.edu.rs/PRIJAVA_ZA_SEMINAR_U_RC_SMEDEREVO.doc и попуњен послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
ИЛИ
мејл са потребним подацима (назив семинара; име, презиме; ЈМБГ; адреса; телефон; имејл; радно место; назив школе у којој радите – уколико школа плаћа котизацију навести: назив школе, адресу школе, ПИБ/ЦРФ и имејл школе) послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и попуњен послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
ИЛИ
мејл са потребним подацима (назив семинара; име, презиме; ЈМБГ; адреса; телефон; имејл; радно место; назив школе у којој радите – уколико школа плаћа котизацију навести: назив школе, адресу школе, ПИБ/ЦРФ и имејл школе) послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


2022-05-28 10:00:00
2022-05-28 18:00:00

Остали Регионални центри у Србији