Регионални центар Смедерево

Serbian English

Информишите се о најављеним семинарима који ће се одржати у нашем Центру. Сва питања у вези са семинарима можете поставити путем електронске поште office@rcsmed.edu.rs или путем форме "коментари" на сајту.

Уколико није другачије наведено, за сваки од најављених семинара се можете пријавити факсом или слањем пријавног обрасца кога можете преузети ОДАВДЕ, на број 026 / 619 - 906.

 


 

Превазилажење проблема у настави српског језика у различитим модулима

Превазилажење проблема у настави српског језика у различитим модулима

Од 26.11.2022 10:00 до 26.11.2022 18:00

Категорије: Догађаји

Програм од јавног интереса које решењем одобрава министар)

Број: 5351
Трајање: 1 дан (8 бодова)

Програм је одобрен од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, под бројем број: 610-00-00644/6/2022-07.

Поштоване колегинице и колеге,

Друштво за српски језик и књижевност Србије, у сарадњи са својом подружницом, Друштвом за српски језик и књижевност за Подунавски округ и уз подршку Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, организоваће 26. новембра 2022. године у Смедереву обуку Превазилажење проблема у настави српског језика у различитим модулима. Ово је програм од јавног интереса који посебним решењем одобрава министар просвете. Језичка култура и функционална писменост представљају приоритетне теме програма.

ПРЕПОРУКА ЈЕ ДА СВИ НАСТАВНИЦИ КОЈИ СУ ЧЛАНОВИ ПОДРУЖНИЦЕ ПОДУНАВСКОГ ОКРУГА ПОХАЂАЈУ ОВУ ОБУКУ. Обука је БЕСПЛАТНА ЗА ЧЛАНОВЕ ДРУШТВА.

Пријављивање за обуку

Учесници треба да се јаве свом стручном друштву на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. НАЈКАСНИЈЕ ДО УТОРКА, 15. НОВЕМБРА.
У пријави треба навести следеће податке: 1. име и презиме наставника; 2. датум и место рођења наставника; 3. назив школе; 4. место установе.
УКОЛИКО ПРИЈАВА НЕ САДРЖИ СВЕ НАВЕДЕНЕ ПОДАТКЕ, СМАТРАЋЕ СЕ НЕПОТПУНОМ.

Информације о садржајима семинара, предавачима и сатници биће накнадно прослеђене пријављеним наставницима.

ВАЖНА НАПОМЕНА: обука је акредитована за одређен број учесника – уколико број заинтересованих наставника буде већи од дозвољеног броја, приликом прављења коначног списка учесника гледаће се редослед пријава.

Срдачно,
Миљана Кравић,
председник Друштва за српски језик и књижевност за Подунавски округ


2022-11-26 10:00:00
2022-11-26 18:00:00

Остали Регионални центри у Србији