Регионални центар Смедерево

Serbian English

Информишите се о најављеним семинарима који ће се одржати у нашем Центру. Сва питања у вези са семинарима можете поставити путем електронске поште office@rcsmed.edu.rs или путем форме "коментари" на сајту.

Уколико није другачије наведено, за сваки од најављених семинара се можете пријавити факсом или слањем пријавног обрасца кога можете преузети ОДАВДЕ, на број 026 / 619 - 906.

 


 

МЕНТОРСТВО-ВОДИЧ ЗА НАСТАВНИКЕ У ШКОЛАМА

Од 23.03.2023 11:00 до 23.03.2023 13:00

Категорије: Догађаји

Организација промоције приручника  за менторски рад у образовању  МЕНТОРСТВО-ВОДИЧ ЗА НАСТАВНИКЕ У ШКОЛАМА

Обавештавамо Вас да ће у Смедереву у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању дана 23. МАРТА 2023. године (четвртак) у временском трајању од 11-13 часова бити организована  промоција приручника за менторски рад у образовању: МЕНТОРСТВО-ВОДИЧ ЗА НАСТАВНИКЕ У ШКОЛАМА  и уједно позивамо све заинтересоване (наставнике и стручне сараднике који већ имају искуства у ментрорском раду или оне који су мотивисани и спремни да се у њега укључе) да искористе ову прилику и присуствују састанку.

Промоцију приручника који је штампан у издању Завода за унапређивање образовања и васпитања обавиће представници ЗУОВ чији је циљ упознавање просветне јавности са садржајем приручника, основним идејама и концептима који су у њему изнети, као и размена мишљења о томе на који начин он може да послужи тренутној приправничко-менторској пракси у нашим школама. Штампане верзије ПРИРУЧНИКА биће подељене учесницима на промоцији.

Због обавеза да Заводу за унапређивање образовања и васпитања 10 дана пре одржавања наведене промоције доставимо спискове  наставника и стручних сарадника за наведено присуство за 23. март 2023. , молимо вас да нам до 10. марта доставите следеће податке за учеснике: име и презиме, школа и седиште, кантакт телефон на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

У нади да ће промоција бити и прилика да се размене добра искуства из праксе, да се поставе нека важна питања за њено даље унапређивање, размене идеје и шири култура заједничог учења, очекујемо ваше пријаве.


2023-03-23 11:00:00
2023-03-23 13:00:00

Остали Регионални центри у Србији