Регионални центар Смедерево

Serbian English

Састанак Подружнице стручних сарадника

sstnkpdrznjn nslДана 6.6.2024.године, у Регионалном центру за стручно усавршавање запослених у образовању Смедерево, одржан је састанак Подружнице стручних сарадника педагога и психолога Смедерево.

Прочитајте целу вест

Пројекат „Партнерство за праведно квалитетно образовање"

prtnrstvzv nslУ Регионалном центру Смедерево, 16. маја 2024. године, одржан је састанак са стручним сарадницима, наставницима и педагошким асистентима који пружају додатну подршку у учењу деци у школама „Паја Јовановић" из Вршца, „Јован Јовановић Змај" из Смедерева, „Бошко Палковљевић Пинки" из Батајнице, „Милић Ракић Мирко" из Прокупља, „Свети Сава" из Пожаревца и „Вук Караџић" из Шапца. На састанку су размењена искуства, дискутовано је о коришћењу дигиталних технологија са децом и потребној подршци за даљи рад.

Прочитајте целу вест

Реализација пројекта “Сасвим природно“у оквиру Годишњег програма Научног клуба Смедерево 2023/2024, подржаног од стране Центра за промоцију науке Београд - први дан

ssvmprdndnprv nslУ оквиру научног кафеа одржаног 21.05.2024. године, у оквиру прве активност пројекта: „Сасвим природно“, ауторка пројекта Марина Златановић и реализаторка радионице Јасминa Илић, дискутовале су са ученицима Економско -трговинске школе из Смедерева о факторима који утичу на избор козметичких производа. Фокус је био на томе да ли је мирис и атрактивно паковање довољно да један козметички производ буде наш избор, као и на важности састојака приликом одабира производа.

Прочитајте целу вест

Реализација пројекта “Сасвим природно“у оквиру Годишњег програма Научног клуба Смедерево 2023/2024, подржаног од стране Центра за промоцију науке Београд - други дан

ssvmprdndrgdn nslУ оквиру активности другог дана радионица, 22.05.2024. године, ауторка пројекта, Марина Златановић и реализаторка радионице, Јасмина Илић,  одржале су радионицу под називом: "Бирам Природно". Током ове радионице, учесници пројекта су имали прилику да се упознају са саставом природних крема и сапуна, као и са процесом њиховог добијања.

Прочитајте целу вест

Инфо семинар о Curaprox производима

crpksprzvd nslУ четвртак, 16.05.2024. године, у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању у Смедереву, одржан је први пут iTOP Инфо семинар. Предавање је одржано у два термина.

Прочитајте целу вест

Остали Регионални центри у Србији