Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Семинари за вероучитеље 24. и 25. 12. 2011.

Како смо започели школску годину - великим бројем учесника на семинару "Образовање на првом месту", тако завршавамо календарску - семинарима за вероучитеље, на којима је, у четири групе збирно, било 120 учесника. У протекла два дана, у нашем Центру су одржана три семинара за вероучитеље: првог дана два: "Подршка развоју предмета верска настава", ауторке Снежане Павловић и "Позитиван допринос цркве образовању и васпитању у прошлости, садашњости и будућности", аутора Владана Костадиновића, Зорана Крстића, Златка Матића и Антониа Араса. Другог дана, настављен је семинар "Подршка развоју предмета верска настава" и одржан једнодневни семинар под бројем 541 у Каталогу акредитованих програма "Креативне наставне методе у реализацији верске наставе", аутора Антониа Араса.
На уводу дводневних предавања, све четири групе су заједно учествовале у дискусији на тему о позитивним утицајима цркве на образовање и васпитање, да би се касније поделили у односу на предвиђени распоред и сатницу у току јучерашњег и данањшег дана.

Слике

Остали Регионални центри у Србији